Rectorul Universității Politehnica București: 25% dintre cadrele didactice care sunt acum în sistemul de învățământ provin de la o singură universitate

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Circa 25% dintre cadrele didactice care sunt acum în sistemul de învățământ provin de la o singură universitate, spune Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București.

Costoiu a vorbit despre proveniența acestor cadre didactice, „de la o anumită universitate, care a fost puternic blamată”.

„Nu problema nu este faptul că 40% la sută din profesori au terminat învățământ la distanță, pentru că învățământul la distanță bine făcut este un învățământ cu rezultate foarte bune. Problema este că noi nu am avut un învățământ la distanță în adevăratul sens al cuvântului, a fost… – hai să fiu elegant, să nu pun etichete – și foarte mulți dintre acești absolvenți ai învățământului la distanță vin de la o anumită universitate, care a fost puternic blamată, pe de o parte și pe de altă parte au intrat în sistem în perioada în care sistemul era complet golit și era nevoie de acești oameni și au fost absorbiți rapid, iar astăzi sunt dominanți.

Din cifrele pe care le am eu circa 25% dintre cadrele didactice vin de la o singură universitate care astăzi este foarte modestă și care în trecut era foarte mare. Fără să vreau să caracterizez într-un fel sau altul”, a declarat Costoiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *