Restricții de circulație – Paradă militară de Ziua Națională a României în municipiul Baia Mare

Toți maramureșenii care simt romanește sunt așteptați maine, 1 Decembrie, la parada militară care va avea loc de la orele amiezii, mai exact de la ora 12.00, pe Bulevardul Unirii din Baia Mare. Ceremonialul militar și religios va începe pe Bulevardul Unirii, în zona Catedralei Episcopale ”Sfânta Treime” și va debuta cu întâmpinarea prefectului județului Maramureș, prezentarea onorului, salutarea Drapelelor de Luptă și trecerea în revistă a Detașamentului de Onoare.

„Autoritățile județene și locale, împreună cu comandanții unităților militare din Garnizoana Baia Mare, vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative din municipiul reședință de județ. După Intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios și prezentarea alocuțiunilor de către autorități, va avea loc defilarea Detașamentului de Onoare și a tehnicii militare.

Pentru buna desfășurare a ceremonialului militar și religios de Ziua Națională a României, vor fi luate măsuri pentru a evita parcarea și staționarea vehiculelor pe Bd. Unirii, între intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv Bd. Republicii-tronson intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bd. Unirii, începând cu data de 30 noiembrie ora 20:00 și până în data de 1 decembrie, ora 14:00.

Circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Unirii – tronson intersecția cu Bd. Republicii și intersecția cu strada Hortensiei, respectiv tronson intersecția Bd. Unirii – Bd. Republicii și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în data de 1 decembrie, între orele 08:00-14:00”, anunță autoritățile.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu