septembrie 19, 2021

RNR WEEKEND – Kempes vine la Băiuț pentru un concert de zile mari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Umăr lângă Umăr vom fi toți luna viitoare la Băiuț. Luna august (6-8 august) aduce un nou eveniment marca Rock N Road. Este vorba despre de pe acum tradiționalul Rock N Road Weekend, care a revenit la Băiuț, după ce la edițiile precedente s-a ținut la Izvoare. Iar în 2021 vom avea și surprize, fiind o ediție aniversară. Kempes va concerta pe stadionul din Băiuț sâmbătă, 8 august.

„Revenim anul acesta cu o ediție specială a festivalului nostru care în mod normal trebuia să aibă loc anul trecut și ar fi trebuit sa fim la ediția a X-a și tocmai că viața ne-a dat planurile peste cap organizăm o ediție specială cu foarte multe surprize, cu niște concursuri mai deosebite (practic vom complica băutul de bere) și vom avea parte și de concerte mai deosebite . Și cireașa de pe tort e faptul că anul acesta revenim in comuna Băiuț, vreau să mulțumesc doamnei primar și consilierilor în avans pentru ajutorul acordat în organizare”, ne -a spus Csabi Rusiczki, președintele Asociației Rock N Road.

Așadar, alături de Kempes îi vom mai putea vedea pe Masterpiece, Jump Rock Band, The Speakers si Gili Barbu. Intrarea la eveniment va fi cât vrei, însă foarte important este de reținut că totul se desfășoară conform celor stabilite de autoritățile de la nivel centrral privind pandemia de coronavirus.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2