septembrie 28, 2021

Rolls-Royce a vandut anul trecut un numar record de 5.152 de automobile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Constructorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars a anuntat marti ca vanzarile sale au crescut anul trecut cu 25%, in pofida inrautatirii conditiilor economice globale, gratie unei cereri solide pentru primul sau SUV, Cullinan, transmite Reuters, titrat de Agerpres.

Compania cu o istorie de 116 ani a informat ca anul trecut a vandut un numar record de 5.152 de automobile, in crestere cu 25% fata de precedentul record din 2018, cand a livrat 4.107 unitati. Noul record de vanzari se datoreaza in mare parte modelului Cullinan, care a fost responsabil pentru aproximativ 40% din vanzarile companiei.

“Cererea mondiala inregistrata anul trecut pentru SUV-ul nostru Cullinan a stat in spatele acestui succes si ar urma sa se stabilizeze in 2020”, a declarat directorul general de la Rolls-Royce, Torsten Mueller-Oetvoes.

America de Nord a continuat sa fie cea mai importanta regiune pentru Rolls-Royce, contribuind cu o treime din vanzarile totale ale firmei, urmata de China si Europa. Printre tarile unde Rolls-Royce a stabilit un nou record de vanzari se numara Rusia, Japonia, Australia, Qatar si Coreea de Sud.

Aceste vanzari record realizate de Rolls-Royce Motor Cars, companie controlata de grupul auto german BMW, sunt o veste buna intr-un moment in care industria auto globala se confrunta cu diferite provocari pe fondul incetinirii economice generale care a afectat vanzarile unor constructori precum Volkswagen sau Ford Motor Co.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2