S-AU RĂZGANDIT – Au amanat ședința de Consiliu Local de azi pe vineri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 7 februarie, trebuia să avem ședință de Consiliu Local Baia Mare, pe ordinea de zi fiind doar un singur proiect de hotărare, cel privind punerea în aplicare a unei sentințe a Tribunalului Bistrița privitoare la Piața Izvoarele, respectiv Albina.

Doar că aseară s-a anunțat că ședinţa  extraordinară a Consiliului  Local al  Municipiului Baia Mare  va avea loc  vineri, 10  februarie 2023, ora 13.00,  în sala de ședințe “Bogdan Vodă“ a Consiliului Județean Maramureș, strada Gheorghe Șincai  nr.4.  

Știm doar că unul dintre motivele care au dus la această aplicare se referă la adresa nr. 5125/06.02.2023 transmisă de către SC Piaţa Aliment SA, „nesolicitată de către autoritatea locală, în care se prezintă într-o formulă exagerată şi abuzivă situaţia de care ar beneficia respectiva societate, ca efect al Sentinţei Civile nr. 185/2021 a Tribunalului Maramureş rămasă definitivă prin Decizia civilă nr. 511/2022 a Curții de Apel Cluj, în dosar nr. 7492/100/2013, autoritatea locală executivă a solicitat un raport suplimentar de la compartimentele de specialitate, în vederea informării autorităţii deliberative, cu privire la starea de fapt reală raportat la cele invocate de către SC Piaţa Aliment SA, fapt pentru care este necesară modificarea datei şi orei şedinţei extraordinare convocată pentru 07.02.2023”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole