SĂ ÎNCEAPĂ INVESTIȚIILE- 1,2 miliarde de lei alocați Maramureșului pentru dezvoltare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

1,2 miliarde de lei alocați județului Maramureș pentru dezvoltare. Anunțul a fost făcut de către liderul administrației județene, Ionel Bogdan, care subliniază că „am susținut de la începutul mandatului demararea unui program pentru dezvoltarea locală. Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” – PNI este un program destinat dezvoltării comunităților locale și de care vor beneficia toți maramureșenii”.

„Zilele acestea, Guvernul, condus de premierul liberal Nicolae Ciucă, a făcut alocările pe județe, iar Maramureșul primește 1.253.058.471 lei, aproximativ 253 milioane de euro, pe Programul Național de Investiții. Din suma alocată județului nostru, pentru reabilitarea drumurilor și podurilor sunt prevăzuți 716.033.412 lei. Pentru extinderea rețelelor edilitare, respectiv apă și canalizare sunt alocați 537.025.059 lei. Îi asigur pe toți locuitorii că banii din Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” vor fi alocați fiecărei administrații locale din Maramureș pentru proiectele bune pentru comunitate.

Astfel, asigurăm realizarea de investiții în fiecare comună, în fiecare oraș din județul nostru, investiții care vor aduce dezvoltare, modernizare și creșterea nivelului de trai pentru maramureșeni”, a declarat Ionel Bogdan.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Vasile cel Mare si foarte Bun

    Sigur asa va fi! Cine crede în Ionel nu mai crede în Dumnezeu! Gunoaiele unde le ducem .N-ar fi mai aproape in Ucraina decât la Brasov?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole