Salvator si in timpul liber. Un paramedic de la ISU Maramures a acordat primul ajutor victimelor unui accident de circulatie produs in judetul Cluj

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In aceasta dimineata, un paramedic de la ISU Maramures a devenit salvator si in timpul liber. Acesta a acordat primul ajutor unor oameni, care au fost implicati intr-un accident de circulatie pe Drumul European 58, mai exact pe raza localitatii Coplean, din judetul Cluj.

Ionut Ahritculesei a iesit din tura, in cursul diminetii curente si a plecat spre Bucuresti. Pe DE 58 a observant ca se aflau doua autoturisme avariate intr-un accident produs cu putin timp in urma. Fara sa stea pe ganduri, Ionut a oprit sa vada daca poate fi de folos eventualelor victime.

Acesta a anuntat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei persoane aflate in autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanti la trafic, pana la sosirea salvatorilor de la I.S.U. Cluj.

Conform informatiilor furnizate de ISU Maramures, plt.maj. Ionut Ahritculesei este paramedic-pompier si scafandru-salvator in cadrul Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare. Ionut este considerat ca fiind un om un suflet mare, un profesionist desavarsit, cu o experienta in domeniu de 14 ani.

Foto: ISU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *