Sâmbătă 18 martie – Ultima baie nocturnă la Aquastar

Reclame home 1
Reclame home 1

Ultimul eveniment de noapte garantează o experiență de wellness de neuitat!

Dacă sunteți în căutarea unui program pentru weekend, nu căutați mai departe! Ai găsit ceva de făcut sâmbătă seara? Uitați de asta, pentru că destinația noastră preferată de recreere și de relaxare, parcul acvatic Aquastar, vă invită la un chef de sfârșit de sezon!

Ne-am pregătit cu o selecție de muzică imbatabilă și aromaterapie în lumea saunelor pentru a vă face sâmbăta și mai perfectă. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău, deoarece pe lângă cele mai mari hituri de astăzi, vor răsuna și melodii retro care amintesc de petrecerile de altădată. Dacă, în loc de petrecere, preferați să vă relaxați puțin, ședințele de saună îi așteaptă și de această dată pe oaspeții dornici de recreere.

Scoate-ți cel mai tare costum de baie, pentru că nu trebuie să aștepți decât până sâmbătă pentru petrecerea care se anunță a fi de neuitat. Pe 18 martie, cheful de noapte începe la ora 22, și nu se oprește până în zori.

Biletul de intrare costă numai 35 de lei, indiferent de vârstă, cu acces la piscinele interioare, la cele două bazine cu apă termală, la toate saunele precum și la ședințele de saună.

Nu rata ultima baie nocturnă a sezonului, pentru că amintirile adunate aici sunt de neprețuit…

www.aquastarsatumare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole