SĂPTĂMANA VIITOARE – Încep dezbaterile pe proiectul de buget pentru 2023

Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 25 ianuarie, în cadrul ședinței de Consiliu Local care a inclus pe ordinea de zi doar un singur proiect de hotărare, s-a anunțat că săptămana viitoare vor demara discuțiile pe proiectul de buget pentru anul 2023. Unii consilieri au cerut ca aceste discuții să nu fie făcute în cadrul unor ședințe online, ci să aibă loc ședințe cu prezență fizică a consilierilor locali.

Tot în cadrul ședinței de azi au fost consilieri care au spus că se reclamă lipsa stațiilor de încărcare pentru mașini electrice, unele dintre ele fiind defecte deja și trebuie reparate. S-a anunțat că vor fi montate noi stații de încărcare electrice, vreo 14 la număr, „nu știu exact numărul, dar pe acolo o să fie”, după cum spune viceprimarul Dăncuș, care a ținut azi locul primarului, aflat în concediu.

Proiectarea pe bulevarde a fost alt subiect atins în cadrul ședinței de Consiliu Local de azi. S-a spus că „cele 191 de milioane pe bulevarde sunt pierdute”. Vom trăi și vom vedea dacă acești bani au fost pierduți și poate aflăm și din cauza cui.

Iar legat de buget, lansăm băimărenilor o provocare: Să ne spună ce și-ar dori să vadă în Baia Mare în acest finalizat, care sunt proiectele musai de transpus în realitate în acest an… Să se facă demolarea garajelor, să se facă reamenajarea Pieței Izvoarele, să se facă ștrandul …?

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ALEXANDRU GULYAS

    Demolarea unor garaje si construirea de garaje subterane si minim 2 nivele deasupra ar fi prioritar si estetic,strandul ar ficazul sa se reabiliteze.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole