SĂTMĂRENII O DAU ÎNAINTE – Cursă Frankfurt-Satu Mare din 19 iunie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
HiSky inaugurează sâmbătă, 19 iunie 2021, zborul regulat Frankfurt-Satu Mare, aceasta fiind cea de-a doua destinație internațională pe care o oprează compania HiSky de la Satu Mare, după Paris. Decolarea din Satu Mare va fi la ora 13:30, iar aterizarea la Frankfurt la ora 14:20, respectiv decolare Frakfurt – 15:20, aterizare Satu Mare – 18:20.
„Odată cu relaxarea situației pandemice, sătmărenii au posibilitatea de a călători mult mai eficient și către Germania, după Marea Britanie și Franța. Ne dorim să venim în întâmpinarea dorințelor sătmărenilor de a avea acces cât mai ușor la diferite zone din Europa unde se află membrii familiilor lor, partenerii lor de afaceri, sau unde pot să aibă parte de un city-break. Frankfurt este un etalon în acest sens, fiind și unul dintre cele mai mari și mai importante aeroporturi din Europa”, a declarat cu această ocazie Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.
Mai spunem doar că prețul biletelor începe de la 35 euro/sens și se pot achiziționa de pe site-ul companiei HiSky. În Maramureș în continuare liniște de mormânt. Nu zburăm internațional, nu facem nimic. Sau cel puțin nu ni se spune că s-ar face ceva concret în afara de construirea noului terminal. Plus discuții interminabile, fără rezultat cu companiile aeriene.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2