SATULUNG- Depășire încheiată cu un accident cu victime

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În finalul de săptămână trecut, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Satulung, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani din Iași, aflat la volanul unei autoutilitare conduse din direcția municipiului Baia Mare înspre municipiul Dej, care tracta o semiremorcă, a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla în efectuarea unui viraj la stânga spre localitatea Finteușu Mic.

La volanul mașinii lovite se afla un băimărean de 37 de ani, iar mașina în urma coliziunii a fost proiectată în șanțul din stânga a părții carosabile.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 17 ani, care se afla în calitate de pasageră pe scaunul din dreapta față. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Traficul rutier pe D.N. 1C a fost restricționat timp de câteva zeci de minute, circulația desfășurându-se alternativ pe un singur sens. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2