Se pregătește reabilitarea sălii de gimnastică de la LPS Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În mai multe unități de învățământ preuniversitar din județ se execută, în perioada curentă, lucrări de reabilitare și/sau extindere.

”La Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Sighetu Marmației se implementează un proiect în valoare de 15 milioane de lei, finanțat prin POR. O echipă din cadrul Primăriei Municipiului Sighetu-Marmației lucrează la documentația necesară pentru lucrările de reabilitarea și extinderea clădirii școlii.

La Liceul cu Program Sportiv Baia Mare se pregătește reabilitarea sălii de gimnastică, care se află într-o stare ridicată de degradare. Finanțarea se va face prin programul „Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții” (DALI). Reprezentanții unității de învățământ au realizat studiul de fezabilitate, au făcut demersurile necesare și urmează ca autoritățile locale să demareze lucrările de licitație și de executare a lucrărilor. Se caută soluții pentru continuarea activităților educaționale în alte săli de sport”, menționează Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2