Seară interculturală pentru tinerii voluntari băimăreni

Reclame home 1
Reclame home 1

De momente deosebite s-au bucurat mai mulți tineri băimăreni, în cadrul unui eveniment organizat de Centrul Pentru Dezvoltare Durabilă Greentin, un ONG al cărui principal obiectiv este acela de a promova acțiuni și activități pentru tineri, cu preponderență în zona voluntariatului. Participanților li s-au creionat elemente de cultură și civilizație aparținând Egiptului și Turciei, iar la final, fiecare a fost invitat să intre în zona gastronomică a celor două țări.

Seara interculturală este un eveniment organizat în cadrul proiectului de voluntariat Volunteering for Sustainable Communities, finanțat prin Corpul European de Solidaritate, in 2021. În cadrul proiectului, Greentin va găzdui, pentru o perioadă de 12 luni, patru voluntari internaționali și doi voluntari din România.

Mariz Habeb, din Egipt și Saadet Kartal, din Turcia, au gestionat acest eveniment. Proiectul își propune să promoveze voluntariatul în comunitatea maramureșeană, drept modalitate prin care tinerii pot dobândi atât competențe profesionale care să-i ajute să se integreze mai bine pe piața forței de muncă, dar și abilități socio-emoționale menite a contribui la creșterea rezilienței și la o dezvoltare emoțională mai armonioasă”, a declarat pentru ZiarMM Mihaela Mihalea, președintele organizației Greentin.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole