Senatorul Țâgârlaș despre legile justiției: ”România are nevoie de o justiție construită pe baze moderne, europene”

Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a participat marți la prima ședință a Comisiei speciale parlamentare pentru legile justiției.

Acesta consideră că proiectele de legi care sunt dezbătute în Comisia specială își asumă obiectivul ca România să aibă o justiție construită pe baze moderne, europene.

Astăzi, am participat la prima ședință a Comisiei speciale parlamentare pentru legile justiției. În cadrul ședinței, pe agenda de lucru s-au aflat trei proiecte de lege importante din domeniul justiției: proiectul privind statului judecătorilor și procurorilor, proiectul privind organizarea juridică și proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii. Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a prezentat principalele prevederi din cele trei proiecte de lege, acestea aflându-se în momentul actual în dezbatere în Parlamentul României.

Legile justiției aflate în Parlament înglobează propunerile și observațiile primite de la instituțiile și autoritățile din sistemul judiciar, reprezentând o bază consistentă de pornire a dezbaterilor parlamentare.

România are nevoie de o justiție construită pe baze moderne, europene, iar proiectele de legi pe care le dezbatem în Comisia specială își asumă acest obiectiv”, a spus senatorul Țâgârlaș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. românii au talent

    Cumetre Țâgârlaș , dacă vrei modernizare și nu doar vorbe , soluția este simplă %%% Schimbarea constituției și regionalizare!!! … No, amu , înțelesu-m-ai ce-am vorovit sau trebuie să aprind becul ???!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole