Serena Williams este nerăbdătoare să revină pe terenurile de tenis

PNL

Jucătoarea americană Serena Williams, câştigătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem, a afirmat că este nerăbdătoare să revină pe terenurile de tenis, atunci când condiţiile sanitare legate de coronavirus vor permite acest lucru, informează AFP, titrează Agerpres.

“Este ceea ce fac cel mai bine. Îmi doresc cu adevărat să joc”, a declarat Serena, marţi, în cursul unui live pe Instagram cu sora sa mai mare, Venus Williams.

Sezonul din tenis este suspendat cel puţin până la jumătatea lunii iulie, din cauza pandemiei de Covid-19, care a provocat anularea turneului de la Wimbledon, o premieră după cel de-al Doilea Război Mondial, şi a dus la amânarea turneului de la Roland Garros până în toamnă.

Serena Williams a spus că percepe această pauză forţată ca pe “un rău necesar”. “Simţeam că corpul meu avea nevoie de asta, chiar dacă eu nu îmi doream. Acum, mă simt mai bine ca niciodată, sunt mai destinsă, într-o formă mai bună. Pot să ies şi să joc cu adevărat tenis”, a asigurat jucătoarea în vârstă de 38 ani. Sora sa Venus, septuplă laureată în Marele Şlem, a profitat la rândul ei pentru a posta şedinţe de antrenament pe Instagram, în urmă cu opt săptămâni.

În această săptămână, Venus Williams a invitat-o pe Serena, “cea mai mare jucătoare de tenis care a existat vreodată – sora mea mai mică”, să participe la o şedinţă de pregătire inspirată din yoga. Potrivit Serenei Williams, exerciţiile respective, cu o durată de circa o jumătate de oră, i-au servit drept încălzire, chiar dacă au fost “puţin cam intense”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1