ȘOCANT – 9 oameni și un copil aproape de înec la Firiza din cauza unei bărci

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

Grup de persoane blocate pe un mal al lacului de acumulare Firiza. În total ar fi vorba de patru persoane. Grupul ar fi traversat lacul cu o barcă care s-ar fi desumflat.

ACTUALIZARE In total au fost 9 oameni si un copil de 5 ani care au avut nevoie de salvare. Toti sunt in stare bună, anunță ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 1

„Acțiune contracronometru desfășurată de SPJ Salvamont Maramureș împreună cu echipajele ISU, SMURD și AMBULANȚĂ pentru recuperarea unui grup de 10 turiști ajunși într-o porțiune deosebit de abruptă în zona barajului Firiza. Turiștii printre care se află și un copil de 5 ani au fost extrași și evacuați din zona dificilă, parte din ei cu ajutorul ambarcațiunii cu motor a ISU Maramureș iar ceilalți, grupul în care se afla și copilul, au fost coborați de salvatorii montani, în acest caz folosindu-se echipamentele speciale de extragere din zone abrupte. Toate persoanele evacuate sunt bine singurul care a necesitat ingrijiri fiind baietelul de 5 ani care a fost preluat de colegii de la Ambulanta”, precizează Salvamont Maramureș.

Dragos HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *