Tânăr care conducea fără să deţină permis, reţinut pentru 24 de ore de polițiștii din Baia Mare

PNL

Duminică, polițiștii din Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 30 de ani, care o comis o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a ignorat semnalele regulamentare de oprire ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea până pe strada Universității, unde a fost ajuns și blocat.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul de la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, potrivit IPJ.

De asemenea, în acest week-end , polițiștii au depistat în trafic alţi doi bărbați de 40 și 20 de ani, care au comis infracţiuni rutiere. Aceştia, fie au consumat alcool înainte de a urca la volan, fie nu deţineau permis de conducere.  În toate cazurile s-au întocmit dosare penale și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măpsuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1