Toate parcurile si locurile de joaca din Baia Mare au fost inchise in seara aceasta

PNL

Decizia de inchidere a parcurilor si a locurilor de joaca apartine conducerii Primariei Baia Mare. Anuntul a fost facut in seara aceasta.

“DECIZIE DE ULTIMA ORA: In Baia Mare, pe langa celelalte masuri luate deja de Primaria Municipiului pentru prevenirea imbolnavirilor cu Covid-19, incepand din acest moment (ora 19.00-n.r.) INCHIDEM toate parcurile si locurile de joaca din orasul nostru.”

Anuntul este si argumentat de factorii decizionali: “Intelegem situatia critica prin care trecem pe plan mondial, national si local. Va rugam sa constientizati gravitatea lucrurilor si sa EVITATI IESIRILE care pot fi amanate. Va rog sa va tineti copiii acasa, restrictionand orice tip de socializare fata in fata, iar varstnicilor din familia voastra si cunoscutilor incercati sa le explicati de ce este vital sa respecte masurile dispuse de autoritati, fiind in grupa de risc maxim. Vom reveni in curand cu un comunicat amplu in care veti regasi toate masurile adoptate deja, respectiv noile dispozitii luate la nivel local pentru protejarea si sprijinirea cetatenilor. Sa ne protejam copiii, sa ne protejam pe noi. Sa ii protejam pe bunicii nostri. Sa protejam Baia Mare!”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1