Tractor rasturnat la Coroieni: Un barbat de 65 de ani a murit

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Pompierii militari maramureseni au intervenit la mai multe situatii de urgenta in ultimele 24 de ore. Miercuri, 5 februarie, in jurul orei 11.40, un echipaj din cadrul Pichetului de Pompieri Targu Lapus a intervenit, cu o motopompa, la evacuarea apei din subsolul inundat al unei gospodarii situata pe strada Doinei, din oras.

La ora 15.20, un echipaj de descarcerare de la Pichetul de Pompieri Targu Lapus a actionat, impreuna cu un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, la extragerea, de sub un tractor rasturnat, a unui barbat in varsta de 65 de ani, pe raza comunei Coroieni. Din pacate, victima era decedata.

Tot ieri, in jurul orei 16.15, un echipaj al Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare a intervenit, in sprijinul autoritatilor locale, pe strada Paraului, din municipiu, la taierea a trei arbori, care puneau in pericol gospodariile din zona si reteaua de alimentare cu energie electrica.

In jurul orei 20, pompierii militari de la Detasamentul “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare au intervenit din nou, in sprijinul autoritatilor locale, pe strada Lunci, din municipiu, la taierea unui copac, ce punea in pericol o gospodarie.
In jurul orei 21.30, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu semnalat la cosul de fum al unei gospodarii situata pe strada Lacului, din cartierul Firiza. Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor militari, a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1