TRAFIC DE DROGURI – Percheziții în Maramureș și Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Satu Mare, sprijiniți de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, au efectuat, în data de 19 aprilie, 39 de percheziții domiciliare, în județele Satu Mare și Maramureș, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Potrivit polițiștilor sătmăreni, în urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 650 de grame de muguri de cannabis, 120 de grame de substanță cristalină – 4MMC (cristal), 10 grindere, un pistol cu gaze supus autorizării și 8.000 de lei, precum și 240.000 de euro, în bancnote de recuzită.

„6 persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri, iar, față de 5 persoane, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 20 aprilie, acestea să fie prezentate Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare și Brigăzii Mobile de Jandarmi Cluj”, precizează IPJ Satu Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole