Traficanti de droguri spanzurati in Iran

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Liderul unei organizatii de trafic de droguri a fost executat sambata in Iran, anunta agentia de presa ISNA, preluata de dpa si titrat de Agerpres.

Traficantul care conducea operatiunile si adjunctul acestuia au fost spanzurati in inchisoarea centrala din provincia Hormozgan din sudul tarii, au informat surse judiciare citate de agentie. Alti 18 membri ai gruparii cunoscute sub numele de “Aligatorul din Golful Persic” au fost condamnati la inchisoare pe termene lungi si la plata unor amenzi.

Seful traficantilor, in varsta de 36 de ani, controla operatiuni de mare amploare in toata zona Golfului Persic. Politia iraniana antidrog a reusit sa il atraga intr–o capcana, dupa o ancheta care a durat cinci ani. Dupa ce conducatorul retelei a fost arestat anul trecut, au fost confiscate peste 100 de tone de narcotice.

Iranul aplica pedeapsa cu moartea pentru crime, violuri, jafuri armate si cazuri grave de trafic de droguri. Pe plan international, tara a fost criticata pentru numarul mare de executii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1