TRAGEDIE – Femeie omorată de mașină în curtea unei mănăstiri din Romania

Reclame home 1
Reclame home 1

Tragedie la una din mănăstirile din Romania. Un eveniment rutier a avut loc ieri, 10 iulie, pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica. Potrivit IPJ Ilfov, în urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că un conducător auto, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica, a acroşat 2 persoane de sex feminin.

„Pentru femeia de 63 de ani a fost declarat decesul, iar femeia în vârstă de 33 de ani a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest şi drug test, rezultatul fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanţe psihoactive, la volan.

Totodată bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulaţiei publice, prevăzut cu o poartă de acces şi barieră, intrarea fiind condiţionată de achitarea unei taxe”, arată IPJ Ilfov.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi, respectiv vătămare corporală din culpă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole