Tribunalul Maramureș și-a lansat propriul site

Reclame home 1
Reclame home 1

Tribunalul Maramureş a lansat un site propriu de internet, la adresa www.tribunalulmaramures.ro. Acesta se adaugă paginii găzduite de Portalul instanţelor de judecată administrat de Ministerul Justiţiei, http://portal.just.ro/100, şi
paginii de Facebook Tribunalul Maramureş-Oficial, ca metodă de obţinere a informaţiilor privind activitatea Tribunalului Maramureş şi a judecătoriilor arondate.

”Pe lângă datele cu privire la funcţionarea instituţiilor, date care vor fi actualizate periodic, site-ul oferă posibilitatea accesării informaţiilor vizând dosarele aflate pe rol prin intermediul mai multor aplicaţii (Info Dosar, Fişă Dosar, Informaţii Hotărâri, Şedinţe şi Programare pe ore a şedinţelor de judecată) şi a utilizării unor instrumente necesare
justiţiabililor pentru sesizarea instanţelor (calculator taxe judiciare, portal legislativ, seturi de ghiduri privind redactarea acţiunilor, ajutor public judiciar, mediere şi proceduri interne de lucru).

Nu în ultimul rând, pentru a veni în întâmpinarea persoanelor cu deficienţe de vedere, site-ul a fost accesibilizat cu opţiuni de modificare a vizualizării textului şi cu fişiere audio. Cu speranţa că site-ul va contribui la facilitarea accesării informaţiilor legate de activitatea instanţelor din judeţul Maramureş, invităm persoanele interesate să îl viziteze”, precizează reprezentanții Tribunalului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2