Un bărbat din Borșa și-a incendiat mașina. Ce au decis procurorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă seara, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană de sex masculin și-ar fi incendiat autoturismul, parcat în fața blocului pe strada unde domiciliază.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani din Borșa și un autoturism cuprins de flăcări în zona compartimentului motor, precum şi în zona lateral stânga şi spate a autoturismului.

Bărbatul a refuzat cooperarea cu polițiștii, a solicitării acestora de a se îndepărta de autoturism, manifestându-se recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la Poliția Borșa.

Pompierii din Borșa au limitat și lichidat incendiul, stabilind ca şi cauză de producere a acestuia folosirea unei surse intenţionate de aprindere, conform IPJ.

Întrucât bărbatul acuza dureri, a fost tranposrtat la spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, unde a rămas internat sub supraveghere medicală, urmând ca polițiștii să efectueze cercetări în vederea stabilirii condițiilor prin care au survenit leziunile suferite.

La data de 22 ianuarie 2022, față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere. Ulterior, ieri, 23 ianuarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2