Un indonezian din Manchester a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru violarea a zeci de barbate pe care-I seda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris ca „cel mai mare delicvent sexual” din Regatul Unit pentru violarea a zeci de barbati drogati la iesirea din cluburi de noapte, relateaza DPA, AFP si Reuters, titrate de Agerpres.

In varsta de 36 de ani, Reynhard Sinaga, student indonezian in Marea Britanie, a fost gasit vinovat de violuri, tentative de viol si agresiuni sexuale comise asupra a 48 de barbati intre 2015 si 2017 de catre un tribunal din Manchester, in nord-vestul Angliei, a transmis parchetul intr-un comunicat.

Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200. Conform sentintei, el nu are dreptul de a solicita eliberarea conditionata decat dupa ispasirea a 30 de ani de inchisoare.

Reynhard Sinaga iesea in oras, in centrul Manchesterului, la primele ore ale diminetii pentru a gasi tineri beti care ieseau din cluburi de noapte, pe care ii aborda oferindu-le un loc de dormit sau mai mult alcool. Odata ce ii ducea in locuinta sa, el le dadea sedative, ‘probabil GHB’ (acidul gama hidroxibutiric, cunoscut ca ecstasy lichid), si ii viola in timp ce acestia erau inconstienti, filmand incidentele cu telefonul sau mobil.

Este cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie. Autoritatile cred ca el a atacat in jur de 195 de barbati si spun ca inca nu au putut sa identifice 70 dintre victime. Majoritatea barbatilor care cadea victime plecau din apartamentul lui Sinaga fara sa stie ca au fost violati, desi uneori el le pastra portofelele sau ceasurile ca trofee. El a fost denuntat de una dintre victimele sale, un tanar de 18 ani care s-a trezit in timpul violului, i-a luat telefonul agresorului, a fugit si s-a dus la politie.

In timpul investigatiilor, fortele de ordine au gasit inregistrari cu faptele sale care echivaleaza cu 250 de DVD-uri, un caz avand ca durata filmata opt ore. Sinaga a sustinut in timpul procesului ca acesti barbati il ajutau sa isi satisfaca o fantezie sexuala prefacandu-se morti in timpul sexului. Insa procurorii au spus ca afirmatia sa este ‘absurda’, din moment ce in unele inregistrari victime puteau fi auzite sforaind.

Anuntand verdictul, judecatoarea Suzanne Goddard a insistat ca el ataca „tineri barbati care veneau in oras dorind doar sa petreaca o seara placuta cu prietenii”. „Una dintre victime v-a descris drept un monstru. Dimensiunea si enormitatea faptelor dvs. confirma o astfel de descriere”, a adaugat ea.

Agresorul traia in centrul orasului Manchester de peste un deceniu, studiind la diferite universitati, conform agentiei britanice de presa PA. Reynhard Sinaga, un homosexual care arata mai tanar decat cei 36 de ani ai sai, ar fi avut un grup restrans de prieteni care il considerau a fi prietenos si bun la suflet.

Nascut in provincia Jambi din Indonezia, intr-o familie relativ instarita, Sinaga a ajuns in Marea Britanie in 2007 cu o viza de student finantata de parintii sai si a ramas in Regatul Unit cu acest statut pentru urmatorii zece ani. Sinaga a absolvit Universitatea din Manchester in 2009 cu un master in planificare urbana si in 2011 cu un alt master in sociologie. Din 2012, facea naveta la Universitatea din Leeds ca parte a studiilor sale de doctorat. El lucra la o teza intitulata ‘Sexualitatea si transnationalismul cotidian. Barbatii gay si bisexuali sud-asiatici in Manchester’. In iunie 2017, el a fost suspendat de la universitate imediat dupa ce a fost arestat, iar statutul sau de student a fost oficial anulat in urma condamnarii.

Politia din Manchester a spus ca nu exista niciun indiciu ca cercetarea sa a fost folosita ca baza pentru faptele sale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2