Un județ plin de nereguli: În doar câteva zile, maramureșenii au sesizat poliția în peste 170 de cazuri

Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada minivacanței prilejuită de sărbătorirea Micii Uniri, ofițerii și agenții de poliție maramureșeni au acționat pentru contracararea evenimentelor care aduc atingere ordinii și liniștii publice și a celor care afectează siguranța traficului rutier pe drumurile publice din județ.

”În contextul activităților de verificare și control efectuate în perioada 21 – 24 ianuarie 2023, polițiștii au aplicat 726 de sancțiuni contravenționale pentru diferite nereguli, 269 dintre situații fiind aplanate de polițiști doar prin aplicarea unui avertisment. Amenzile aplicate pentru neregulile mai grave au fost în valoare de peste 311.000 de lei.

Polițiștii au intervenit pentru verificarea și soluționarea a 174 de evenimente sesizate de cetățeni, fie direct fie prin apelul de urgență 112, în 80 de situații fiind cazul întocmirii de dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni, cele mai multe contra patrimoniului.

În ceea ce privește siguranța circulației pe drumurile publice, în perioada minivacanței polițiștii au reținut 55 de permise de conducere, dintre care pentru nerespectarea regimului legal de viteză (9) sau pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise (12).

Minivacanța nu a fost lipsită de conflicte în unele medii familiale, în șase situații fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea tensiunilor degenerate în agresiuni fizice. În niciun caz nu s-a impus emiterea unor ordine de protecție provizorii”, transmite IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole