Un mort şi un rănit grav după ce peretele unei clădiri aflate în renovare s-a prăbuşit peste ei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un tânăr a murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce peretele unui imobil aflat în curs de renovare s-a prăbuşit peste ei, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, informează AGERPRES.

Accidentul de muncă s-a produs în localitatea Truşeşti, victimele, de 34 şi, respectiv, 35 de ani, fiind angajaţi ai unei firme de construcţii din municipiul Dorohoi.

„Pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină, de urgenţă, pentru a extrage două persoane de sub dărâmături. Evenimentul s-a produs, în această după-amiază, în localitatea Truşeşti. Persoanele în cauză efectuau lucrări de reabilitare, în momentul în care unul dintre pereţii clădirii s-a prăbuşit peste acestea. La sosirea forţelor de intervenţie, unul dintre bărbaţi era acoperit în totalitate de o bucată din perete, iar celălalt era surprins până la mijloc. Pompierii i-au scos de sub dărâmături şi au constatat că unul dintre aceştia, în vârstă de 34 de ani, era inconştient, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat”, au precizat oficialii ISU.

Bărbatul rănit grav a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2