Un nou târg de adopții în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

În 13 și 14 august, la intrarea principală de la Auchan Baia Mare va avea loc un nou târg de adopții și colectă hrană pentru animale, organizat de Fight for Animals Baia Mare.

”Este un proiect drag noua, inceput in acest an, iar acum suntem la al treilea eveniment cu aceasta temă. Un eveniment care mereu a generat succes, un eveniment dedicat total pentru animalutele fara stapan.

Peste 13 catei si-au gasit familii iubitoare cu care pastram in permanenta legatura atat direct cat si indirect prin voluntarii nostri. peste 1000 kg hrana si peste 3500 lei in primele doua evenimente.

Ne dorim sa organizam luna de luna, pentru a putea fi cat mai aproape de voi si pentru a incerca sa aducem realitatea in fata voastra.

Ne poti sustine si ne poti cunoaste in 13 si 14 August la intrarea principala Auchan din Baia Mare!”, spun organizatorii de la Fight for Animals Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Aiurel

  Cât o fi aia „peste 13”?! 13 căței și jumătate?! Că, altfel, ar fi 14, 15 – clar. Prepoziția „peste”, când introduce complemente circumstanțiale de mod relative la cantitate, e pentru numere rotunde și, de preferință, și mari. Când ceva e sub 100, dai cifre exacte.

  Reply
  1. Aiurel

   🙂
   Și… ce viață a salvat articolul acesta? Au salvat (felicitări!) cei care au adoptat și n-am nicio treabă cu cultura lor. Am cu a „jurnaliștilor”, pe care meseria i-ar obliga (în mod normal…) la cât mai multă cultură și la o gândire sănătoasă. Nici nu e vorba de agramatism în ceea ce am semnalat, ci de o lipsă de logică (elementară, aș zice).
   În ziua de azi, cu școala de azi, cum arăți o eroare, cum sare cineva că bine-i și-așa rău. Să nu fie deranjați ăia care nu știu sau sunt superficiali.

   Reply
 2. românii au talent

  Esența articolului este despre viață și nu despre cifre %%% Aiurel viața are prioritate , indiferent cât de agramați sau nu , sunt alții … la ce vremuri trăim , important este că binele primează !!! … Înțeles-m-ai ?!

  Reply
 3. ILONCO de la Carei

  Cu mentalitatea asta de țăran nu o să ai niciodată bani Joy _ . De ce nu lași opincile la barieră ?_

  Reply
 4. românii au talent

  Pe scurt aiurel , nu ești la subiect !!! … Și atunci cine este ,, superficial ,, sau suferi de narcisism ?! …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2