Ursus Breweries este primul berar care lansează o băutură de tipul hard seltzer pe piața din România

Compania Ursus Breweries a anunțat joi că este primul producător de bere din România care lansează o băutură alcoolică de tipul hard seltzer pe piață locală. Această este un gen de băutură apreciată de americani și a apărut în urmă cu câțiva ani, reușind să dea startul unui nou trend în categoria băuturilor alcoolice aromate.

Hard seltzer și-a făcut apariția pe piața din SUA în 2016 și este de atunci apreciată de consumatori, fiind o băutură alcoolică carbonatată, ce are la bază apă acidulată și arome naturale de fructe. Brandul lansat de Ursus poartă denumirea de Viper Hard Seltzer și este lipsit de coloranți artificiali, conservanți și gluten, având 96 kcal/ 330 ml și un conținut moderat de alcool, de 4% vol.

Viper Hard Seltzer este produs în Plzen, Republica Ceha, mai exact în renumita fabrică de bere Pilsen. Apa folosită provine dintr-un izvor aflat la 100 de metri adâncime, sub bazinul Pilsen.

„Lansarea Viper Hard Seltzer este o inovație pe piața băuturilor alcoolice. Toate categoriile importante de băuturi alcoolice se bazează pe rețete care există de sute sau chiar mii de ani în urmă. Însă dorința de inovație a existat întotdeauna așa că, de-a lungul timpului, au apărut diferite sortimente de băuturi care își doreau să atragă tot mai mulți consumatori către o experiență senzorială aparte. Ultima reușită poate fi considerată categoria de mixuri de bere, inventată la începutul secolelor XIX – XX. Între timp însă, nu a mai apărut o altă băutură revoluționară, până acum. Așa că suntem încântați să oferim consumatorilor ceva nou și să lansăm o băutură într-o nouă categorie de băuturi alcoolice – categoria hard seltzer”, a declarat Marian Olteanu – Head of New Categories, Ursus Breweries.

Mai multe pe economica.net

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu