Vacanță de neuitat: Oferte accesibile de Crăciun și Revelion în destinații calde, dar și în România (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Crăciunul și Revelionul din acest an îl poți petrece și în destinații calde, precum Egipt și Antalya, dar și în mod tradițional, în destinații din România, la prețuri accesibile, cu agenția de turism Mara Internațional Tour Baia Mare.

”Sunt câteva destinații foarte atractive, anul acesta există plecări și din Cluj, deci mult mai aproape de noi, nu trebuie să ne deplasăm până la București sau Budapesta. Astfel se poate petrece și Crăciunul și Revelionul în Egipt, o destinație destul de îndrăgită în ultima perioadă de turiștii noștri datorită faptului că raportul calitate preț este foarte acceptabil, clima este foarte plăcută, prietenoasă.

Plecările fiind din Cluj este un mare avantaj. Pentru cei care nu au mai fost în croazieră pe Nil, au fost doar în sejur, pot să le spun că este o experiență foarte interesantă și care merită trăită măcar o dată. Preturile sunt cum sunt cele de sărbători, un pic mai ridicate, dar nu sunt exagerat de mari, de la 800 – 900 de euro de persoană.

Pentru cei care doresc să meargă în Antalya, se poate petrece Revelion de 5 nopți, cu avion din Cluj și fiecare își va alege hotelul preferat din zona preferată, dar prețurile pornesc de la 400 de euro de persoană, la unele hoteluri există și cina festivă de Revelion inclusă, la unele nu, astfel încât, dacă vă interesează această destinație, este bine să vă interesați din start dacă această cină este inclusă sau nu.

Se poate merge în România, există foarte multe variante încă disponibile, în general turiștii noștri erau interesați să meargă la Felix. Pot să vă spun că încă mai sunt locuri, pachetele încep de la 4 nopți până la 7 nopți și își așteaptă clienții”, a spus Dana Grigorescu, reprezentant Mara Internațional Tour.

Există însă și alte destinații spectaculoase disponibile din această lună.

”În afară de petrecerea Revelionului, pentru cei care doresc acuma în perioada asta, mai ales că a început să plouă și vremea este destul de mohorâtă, se pot deplasa în țările calde, exotice, cu avionul din Cluj, începând cu luna aceasta până prin februarie, martie. Aceste destinații sunt Dubai, Zanzibar, Mauritius.

Pentru cei care vor să ajungă să facă un safari în Africa, sunt pachete gata făcute pe Kenya, unde poți face două zile safari și cinci zile pe o plajă foarte frumoasă. Prețurile sunt foarte accesibile și safari și sejur cu all inclusive pornesc de la 900 – 1000 euro de persoană”, mai spune Dana Grigorescu.

Nu în ultimul rând au apărut și ofertele pentru 2022, cu avans 0 până în 30 decembrie 2021.

”Au apărut ofertele pentru anul viitor, sunt cu reduceri substanțiale atât pentru litoralul nostru, cât și pentru litoralul bulgăresc sau pentru sejururile pentru insulele grecești cu zbor din Cluj, pentru Egipt și Turcia, chiar și din Baia Mare.

Faptul că te înscrii de pe acum îți oferă garanția locului în orice lună ai dori să călătorești, un preț mult mai bun decât îl vei achiziționa la anul și mai este un avantaj foarte mare, faptul că acuma oricine se înscrie avansul este 0 până în data de 30 decembrie, după aceea avansul va fi de 10%, iar diferența se va achita doar cu o lună înainte de plecare”, a adăugat reprezentanta Mara Internațional Tour.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2