Verificări şi controale pentru siguranţa transporturilor în gări și trenuri de călători. Vezi bilanțul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 31 decembrie 2022 – 5 ianuarie a.c., poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţiile de cale ferată, trenurile de călători, porturi şi aeroporturi, precum şi pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite în domeniul transporturilor feroviare, navale şi aeriene.

Poliția Romană informează că pentru combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, au fost desfăşurate activităţi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea furturilor de la călători şi combaterea faptelor cu violenţă, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de la infrastructura feroviară şi din vagoanele de marfă.

„Totodată, au fost desfăşurate şi acţiuni care au vizat verificarea respectării legislaţiei privind transportul de persoane în regim de taxi şi rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos, prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi contrabandei cu tutun. Astfel, au fost legitimate 2.072 de persoane, controlate 220 de autovehicule şi efectuate patrule în 171 de staţii şi triaje şi 276 de trenuri de călătorie.

Au fost depistaţi 3 urmăriţi, verificate 12 obiective de pază şi 25 de agenţi economici. Poliţiştii au efectuat 4 percheziţii, constatat 18 infracţiunii, fiind cercetate 18 persoane. De asemenea, au aplicat 269 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 74.895 de lei şi au indisponibilizat 32.240 de ţigarete”, precizează Poliția Romană.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole