VIDEO – Urare de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu… din Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o urare de nuntă venită tocmai din Maramureș. Aceasta a fost făcută în emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1, iar urările au fost făcute de doi băisprieni, tată și fiu.

Sabin Bumb și fiul său Florin, 53, respectiv 28 de ani, au venit din Tăuții de Sus pentru a-i impresiona pe chefi cu preparatele lor. Tatăl, tâmplar de meserie, dar și antrenor de fotbal, respectiv staroste la nunți, a gătit supă de ardei umpluți și bruschete cu untură, iar fiul a preparat paste Carbonara. Ambii au primit câte trei cuție în urma jurizării. Nu îninte de a-i face și o urare de nuntă lui chef Cătălin Scărlătescu, care a avut parte de o surpriză. Iubita sa a venit în emisiune.

Cei doi și-au prezentat costumele populare pentru început. Cei doi fac troițe, porți maramureșene, orice se cere.
„Tatăl meu m-a învățat cu dalta și ciocanul. La maini e obositor, dar e plăcut, liniștitor, dar și enervant cateodată”, spune Florin.

„Nu ai cu cine te sfădi, acesta e lemnul. În ziua de azi e greu să găsești pe cineva care să facă munca asta grea. E un lemn, poti face din el o cruce, îi dai viață. Satisfacția, nu are rost de povestit”, a spus Sabin Bumb. Pe o poartă maramureșeană se poate lucra și cate 3 luni, iar ca preț o poartă maramureșeană făcută ca la carte poate ajunge și la 15.000 de euro, le-a spus Sabin juraților.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2