VIMA MICĂ – A făcut infarct de la prea mult efort fizic depus. A vrut să își ajute prietenii

Reclame home 1
Reclame home 1
Tragedie la Vima Mică, după ce un localnic a decedat de la prea mult efort fizic. Acțiune derulată aseară de salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures în zona de pădure de langă Vima Mică, pe un drum forestier, drum practicabil doar cu autoutilitare 4×4 echipate cu anvelope speciale pentru noroi.
„Apelul venit prin 112 ne-a semnalat faptul ca în zona menționată un bărbat de 50 ani, venit în ajutorul unor localnici impotmoliți, acuza dureri mari în piept în urma efortului depus, fiind conștient, dar respirand greu. În 3 minute de la primirea apelului de urgență salvatorii montani au pornit spre locul incidentului, deplasandu-se fără prioritate în trafic, cu toate că acest caz prezenta prioritate maximă! Pe drum, înainte de a ajunge la locul incidentului, salvatorii montani au fost anuntați de colegii din Dispeceratul ISU că bărbatul și-a pierdut conștiența, nu mai respira și nu mai are puls, localnicii aflați langă el încercand să ii dea primul ajutor pană la sosirea echipajelor de urgență. Din păcate în momentul în care salvatorii au ajuns la bărbat acesta era decedat.
A fost anunțată Poliția, iar în momentul în care au fost finalizate cercetările la fața locului salvatorii montani au acordat ajutor pentru transportul barbatului pana în locul de unde a fost preluat de un echipaj de la IML”, arată Salvamont Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole