VIN VREMURI GRELE – Și totuși Baia Mare cheltuie 2,4 milioane lei pe Sărbătoarea Castanelor

Reclame home 1
Reclame home 1

Castaniada din acest an ar urma să coste 2,4 milioane de lei, nu 3 milioane, cum s-a cerut inițial. Suma aceasta a fost avizată în comisia de buget-finanțe, în urma unor discuții contradictorii, chiar înaintea ședinței de Consiliu Local de azi, 9 august. Rămane de văzut dacă suma aceasta va trece de vot în ședința de Consiliu Local care este acum în plină desfășurare.

Deja au fost consilieri locali care au anunțat clar că nu vor da undă verde proiectului de hotărare privind alocarea sumei de 3 milioane de lei pentru Sărbătoarea Castanelor din acest an. Asta pentru că este o sumă prea mare și care nu se merită a fi alocată într-un an care se anunță a fi unul extrem de dificil din punct de vedere financiar și în condițiile în care primăria are destule datorii de achitat.

ACTUALIZARE Așa cum era de așteptat, discuțiile pe acest proiect de hotărare au fost din plin. Au fost mai multe amendamente, s-a propus 1,8 milioane, apoi 2,4 milioane lei, apoi 1,5 milioane de lei. S-a adus în discuție faptul că bugetele alocate pentru Castadiadă au fost în creștere aproape în fiecare an, perioada problemă fiind perioada COVID. Cand nu am avut Sărbătoarea Castanelor, fiindcă nu era voie să organizezi astfel de evenimente.

ACTULIZARE 1 În urma votului s-a decis că în acest an Baia Mare va cheltui 2,4 milioane de lei pentru organizarea Sărbătorii Castanelor, ediția 2022. Asta deși au fost mai multe amendamente care nici nu au apucat să fie supuse votului în plenului ședinței, o parte din consilierii locali cerand reducerea la jumătate a acestei sume de 3 milioane de lei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Alex

    Iara prostia asta? s-a scos vreodata un profit pentru oras din sarbatoarea asta? macar daca ai putea sa te bucuri dar is niste preturi nesimtite si sanse de 80% sa ramai fara portofel si telefon din cauza….unora.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2