Vine gerul în Maramureș. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

frigMeteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (11 – 24 ianuarie) o vreme în răcire accentuată în întreaga ţară, chiar geroasă, cu valori termice minime ce vor coborî până la -18 grade Celsius, în Transilvania, dar şi cu precipitaţii ce se vor semnala în aproape tot intervalul analizat, reiese din prognoza emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), informează AGERPRES.

În Maramureş, temperaturile maxime în primele trei zile ale intervalului de prognoză vor fi jur de 2 grade, iar minimele uşor negative, la o valoare medie între -3 şi -2 grade. Ulterior, este prognozată o răcirea accentuată a vremii, care va determina valori medii ale maximelor termice exclusiv negative de aproximativ -8 grade în intervalul 16 – 18 ianuarie, când şi nopţile vor fi geroase, cu minime ce vor scădea sub -15 grade.

După 20 ianuarie, temperatura va fi în creştere, astfel încât media maximelor va ajunge la -2 grade, iar minimele la nivelul regiunii vor oscila între -10 şi -8 grade. Vor fi precipitaţii pe aproape tot parcursul intervalului de prognoză, dar cu o probabilitate mai mare până în 14 ianuarie şi la începutul ultimei decade din ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *