VIZITE – Prefectul de Maramureș merge să vadă cum sunt pregătite școlile din județ de noul an școlar

Reclame home 1
Reclame home 1
Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, a început vizitele în teritoriu legate de modul cum va începe noul an școlar în județul nostru. Mai este puțin pană cand elevii se vor reîntoarce în bănci și totul trebuie făcut ca la carte, astfel încat în septembrie elevii maramureșenii să nu fie nevoiți să stea în frig sau să nu aibă condiții decente de învățare.
„Am vizitat ieri, împreună cu doamna secretar de stat, Hendea Anca , comunele Budești și Giulești pentru a discuta cu reprezentanții administrațiilor locale despre problemele cu care se confruntă în comunitate și modalitatea în care am putem veni în sprijinul lor. În comuna Budești, l-am găsit pe domnul primar Pop Simion lucrând de zor pentru a face ultimele pregătiri înainte de începerea noului an școlar într-o unitate de învățământ proaspăt modernizată.
La Giulești am avut plăcerea să îi întâlnesc pe domnul primar Laurentiu Batin , alături de domnul viceprimar Ștefan Codrea , tot pe șantier. Primăria având în faza de execuție o sală de sport de 180 de locuri, căminul cultural și mai multe tronsoane de canalizare.
Totodată, îi felicit cu această ocazie pentru toate proiectele depuse în cadrul programului Anghel Saligny și îi asigur de tot sprijinul meu în demersurile lor viitoare”, a spus reprezentantul Guvernului în teritoriu, Rudolf Stauder.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dan

    Ador poza asta facuta in spatele unui grajd. Mi se pare un simbol care nu necesita interpretari filozofice. Liderii culturii maramuresene au gasit locul potrivit.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole