Volei masculin: Victorie spectaculoasă cu Dinamo pentru Știința Explorări Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Știința Explorări a reușit o spectaculoasă răsturnare de scor și a învins pe Dinamo, în ultima etapă a sezonului regular din Divizia A1 de volei masculin.

După victoria cu 3-0 obținută de CSM Constanța, în deplasare cu Universitatea Cluj aveam nevoie de un set pentru a termina prima parte a campionatului pe locul 7. Obiectivul părea foarte greu de atins. după primele două seturi câștigate fără probleme de Dinamo. Lucrurile au mers prost pentru noi și la jumătatea actului trei tabela de marcaj arăta scorul de 15-16. Din acel moment situația s-a schimbat radical, Explorări găsind resurse nebănuite de a întoarce soarta jocului și a câștiga setul cu 25-21. Deși obiectivul fusese atins, băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop nu s-au oprit aici, adjudecându-și și următoarele două seturi și obținând o victorie de prestigiu în fața unui adversar mult mai valoros.

Succesul a fost aplaudat în picioare de spectatorii prezenți în tribune și, ca totul să fie și mai frumos, după meci jucătorii noștri au schimbat pase cu și tinerii practicanți ai voleiului care au asistat la meci.

Știința Explorări Baia Mare – Dinamo București 3-2 (19-25, 18-25, 25-21, 25-20, 15-9)

Explorări Taboada 5p (3 blocaje, un as), Aldea 2p, S. Dragomir 10p (un blocaj), Tarța 13p (un blocaj), Hepburn 9p (3 blocaje), Cheagă 20p (un blocaj, un as), Crișan (libero). Au mai jucat Catrina, Silvășan-Pașca 4p (2 blocaje). Antrenori Marius Botea și Sorin Pop.

Dinamo B. Bartha 11p (3 blocaje, 3 ași), Tondike 1p, N. Ghionea 9p (2 blocaje, un as), Bălean 12p (un blocaj, un as), B. Cuk 10p (un as), Luiz 4p (un blocaj), Watanabe (libero). Au mai jucat Fernandez, Gommans 14p (un blocaj), Cherbeleață 16p (un blocaj, 2 ași), Mocanu, Dovale (libero). Antrenor Fernando Munoz.

Au arbitrat Andrei Savu (Cluj-Napoca) și Paul Alexi-Szabo (Oradea). Observator FRV Gheorghiță Mitrașcă (Zalău).

În prima confruntare din play-off, care se va disputa după sistemul cel mai bun din trei meciuri, vom juca… tot cu Dinamo.

Meciul 1 este programat joi, 9 martie, în București. Meciul 2 se va juca, în Baia Mare, în 25 martie, iar meciul 3, dacă va fi cazul, se va disputa în București, în 1 aprilie.

Celelalte trei confruntări din faza a II-a campionatului sunt

Steaua București – CSM Constanța

Arcada Galați – SCM Zalău

SCMU Craiova – Rapid București.

stiintaexplorari.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole