Vremea va fi frumoasa, vineri, in Maramures. 10 cm de zapada la Vf. Iezer

PNL

Vremea a fost in general frumoasa, dar rece noaptea si dimineata, izolat geroasa. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat in general slab.

Valori ale temperaturii aerului: -10 grade la Targu Lapus, -7 grade la Seini, -6 grade la Somcuta Mare,-5 grade in Baia Sprie, -4 grade la Sighetu Marmatiei si Baia Mare,-3 grade in Pasul Gutai, -2 grade in Pasul Prislop, Ocna Sugatag si la Cavnic, 0 grade la Viseu de Sus, 1 grad la Borsa.

Vremea va fi astazi in judet predominant frumoasa, indeosebi la deal si la munte unde cerul va fi variabil la senin. In zonele joase, dimineata si noaptea, local se vor semnala nori josi si ceata asociata cu depunere de chiciura sau ninsori slabe. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade iar cele minime intre -9 si -5 grade.

Stratul de zapada masoara pana la 10 cm la Vf. Iezer, 4 cm in Baia Borsa, 3 cm pe Valea Vaserului, 2 cm la Baiut, Blidari, Firiza si Suciu, 1 cm pe Valea Viseului si in Poiana Borsa.

Poduri de gheata pe patru rauri

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost variabile. Fenomenele de iarna sunt prezente pe cursurile de apa. Nu au fost probleme inregistrate. Gheata este formata la malurile raurilor Tisa, Viseu, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosau, Barsau, Lapus, Cavnic. Sunt poduri de gheata cu ochiuri pe raurile Iza, Mara, Suciu si Lapus. Se mentine podul de gheata pe raul Iza (apa curge pe sub podul de gheata). Curg sloiuri de gheata pe raurile Somes si Nistru.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1