Weekend cu trei incendii în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii, informează ISU Maramureș.

Sâmbătă, 9 octombrie, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o stivă de lemne. Focul a distrus circa 20 de metri cubi de cherestea.

Duminică, 10 octombrie, Detașamentul Baia Mare a intervenit în localitatea Coltău, unde o anexă gospodărească a luat foc. Pompierii au intervenit cu două echipaje de stingere, iar în urma incendiului au ars diverse scule și unelte electrice din interiorul anexei unde funcționa o centrală termică. De asemenea, s-au degradat pereții și două geamuri din anexă.

Azi dimineață, la ora 02:54, pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină în Baia Sprie pentru a lichida un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 60 de metri pătrați din acoperișul casei și circa 20 de metri pătrați din acoperișul camerei tehnice. În urma incendiului s-au degradat un tavan și mai mulți pereți.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2