Ziua Protectiei Civile din Romania, marcata in Baia Mare (FOTO)

PNL

Pompierii militari sarbatoresc vineri 28 februarie, Ziua Protectiei Civile din Romania. Cu aceasta ocazie, la sediul inspectoratului, pompierii maramureseni au participat la o ceremonie in cadrul careia inspectorul sef al ISU Maramures, col. Baltaru Pavel a prezentat un scurt istoric al protectiei civile si mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

“In cadrul aceleasi ceremonii, patru ofiteri si un subofiter au fost inaintati in gradul urmator. Un alt moment al ceremoniei a fost cel al trecerii in rezerva a doi subofiteri. Plt.adj.sef. Buda Ioan dupa mai bine de 30 de ani petrecuti in randul pompierilor maramureseni si plt.adj. Iuga Dumitru, din cadrul Garzii de Interventie Bogdan Voda au trecut in rezerva cu drept la pensie.

La festivitate a participat si prefectul judetului Maramures, domnul Nicolae Silviu Ungur, care le-a multumit pompierilor si i-a felicitat pentru intreaga activitate depusa in slujba maramuresenilor”, a spus Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1