Zonele din Maramureș unde sunt așteptate azi ninsori. Ceață în Pasul Prislop

Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat că au căzut precipitații sub formă de ploaie în zonele de deal și de ses, în timp ce în zona montană înaltă precipitațiile au fost mixte. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă.

„Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 13 utilaje și au imprăștiat 44 tone de material antiderapant pe DN18, în Pasul Prislop. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și parțial umed, respectiv curat si umed în zona de munte. Angajații SC Drumuri si Poduri au intervenit cu 18 utilaje și s-au răspandit 174 tone de material antiderapant Cerul este acoperit. Plouă slab în zonele joase. În zona de munte precipitațiile sunt mixte (ploaie si lapoviță). Vizibilitatea in trafic redusa la sub 100 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop, intre km165 si km181. Vantul sufla slab, la moderat cu intensificari temporare in zona de munte.

Vremea se va incalzi devenind mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Local in cursul zilei va ploua, iar la munte vor cadea precipitatii mixte, in zona montana inalta va ninge. Izolat, vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari temporare in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 13 grade, iar cele minime intre -1 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceață”, precizează CSJU.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole